Witam szanownych Panów,
Problemów z Cubase'm i EWQLSO i Platinum po zmianie kompa odcinek 2. W pierwszym odcinku cierpliwość okazała się cnotą i doprowadziła bohatera do wydawałoby się szczęśliwego końca. Jednak zły los nadal rzuca mu kłody pod nogi. W kolejnym odcinku przygód Cubase'a i EWQLSO Gold i Platinum pojawiają się dwa komunikaty.
Pierwszy już na wstępie przy ładowaniu ścieżek. I tu muszę zaznaczyć, że na starym komputerze też się tak działo.
Nadmieniam, że mam 16 GB Ramu więc nie wiem dlaczego krzyczy, że pamięć niska...chyba, że to o jeszcze inną pamięć chodzi.
No i teraz jest drugi komunikat...gorszy, bo po nim już nie można załadować żadnych brzmień w EWQLSO. Pojawia się on na niektórych samplach.
No i tutaj stanąłem...bardzo proszę o pomoc, bo już mi się przewody w mózgu przegrzewają od tego wszystkiego. Na starym kompie wszystko działało jak w zegarku, a na nowym wszystko się p@#%$^%
A teraz pojawił się kolejny problem, gdyż postanowiłem ja głupi reinstalować Cubase'a i w tym momencie w ogóle nie chce mi się otworzyć gdyż pojawia się takie hasło taki komunikat:
No i nadal błagalnie pytam czy ktoś z Was Szanowni Panowie wie jak się z tym uporać?
Pozdrawiam
Mariollo